Chaire: Yoga en meditatie in Himalaya Traditie

Riemke de Groot, 053-4347340, info@chaire.nl

ADEMTHERAPIE bij bijvoorbeeld COPD, astma of hyperventilatie, maar ook bij stress, chronische pijn en spierspanningsklachten. U leert om meer bewust te worden van de adem, door aanraking met de eigen handen en met de handen van de therapeute. Ook worden yogaoefeningen gedaan die de adembeweging in het lichaam meer ruimte geven. Een behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Na afloop worden aanwijzingen via e mail toegestuurd om thuis te kunnen oefenen. Een serie van vier sessies is vaak voldoende om zelf weer verder te kunnen. Na het intakegesprek en een eerste sessie wordt met u een behandelplan en frequentie afgesproken.
INDIVIDUELE YOGATHERAPIE Bij stressklachten en bij vele lichamelijke klachten kan yoga ruimte en verlichting brengen. Na een intakegesprek worden persoonlijk afgestemde yogalessen gegeven. Een les duurt ongeveer een uur. Oefeningen worden via de mail naar u toegestuurd, zodat ook thuis geoefend kan worden. In een eerste sessie wordt een behandelplan en lesfrequentie afgesproken.
Na een aantal individuele lessen kunt u als u wilt verder gaan met yogalessen in een groep. Zie Yoga en meditatie
Bovenstaande behandelingen kunnen ook bij u thuis plaatsvinden, wanneer u niet in staat bent om te reizen. Hiervoor wordt € 5,- per keer extra berekend. Buiten Enschede worden ook reiskosten berekend.

Ook een combinatie met Ayurvedische massage is mogelijk. Neem voor meer informatie contact op met Chaire

Terug naar index en gegevens

naar Ayurveda

Prijslijst

Opgeven voor de nieuwsbrief (ongeveer 5x per jaar)