Chaire: Yoga en meditatie in Himalaya Traditie

Riemke de Groot, 053-4347340, contact

SATSANG - SAMENZIJN
Het Sanskriet woord Satsang betekent letterlijk "samenzijn in waarheid". Chaire organiseert regelmatig momenten van samenzijn. Aan deze activiteiten zijn geen kosten verbonden. Een vrije gift voor het werk van Swami Veda en de Himalaya Traditie wordt op prijs gesteld. Hieronder de vaste Satsang momenten. Kijk op Facebook of in de nieuwsbrief voor meer Satsang.

Voor alle activiteiten geldt: het is fijn als je je vooraf aanmeldt via mail of telefoon. Welkom om samen te zijn!
Meditatie- en studiegroep: Elke laatste vrijdag van de maand van 19.45 tot 21.45 ben je welkom voor een lange meditatie en een verdiepend gesprek. We proberen om universele wijshijd uit de yoga traditie toepasbaar te maken in ons dagelijks leven. Elke bijeenkomst heeft een thema, soms ingegeven door de actualiteit of de tijd van het jaar. Je mag zelf onderwerpen aanreiken die je graag wilt bespreken. Je kunt elke maand komen of af en toe. Vanaf 19.15 binnenkomen voor thee en gezelligheid.
Meditatie bij volle maan met Swami Veda: Elke maand bij volle maan zit Swami Ritavan in meditatie met beoefenaren over de hele wereld. Samen mediteren brengt een krachtig energieveld teweeg. "A peaceful mind is the greatest gift to the world". Wil je samen mediteren, dan kan dat bij Chaire. Voor de data, zie de kalender. Meer informatie over deze meditaties vind je op Full moon meditations with Swami Veda Bharati

vanaf 20.50: in stilte binnenkomen, stretchen, ontspannen, gaan zitten. vanaf 21.00: geleide meditatie, overgaand in stille meditatie. vanaf ongeveer 21.40: thee, napraten, tot uiterlijk 22.00u.
Maaltijd en een goed gesprek
Af en toe maar onregelmatig ben je uitgenodigd om te komen eten. Kosten: vrije gift. Aan tafel ontstaan boeiende gesprekken in een wisselend groepje deelnemers. Wil je ook een keer meedoen, laat me dat weten, dan stuur ik je een mail als er weer een maaltijd gepland is.
terug naar overzicht

Chaire op Facebook

agenda, geplande activiteiten

Opgeven voor de nieuwsbrief (ongeveer 5x per jaar)